Kinderopvang

Het Saffier is een geloofwaardig kindcentrum. Dit betekent dat we naast christelijk onderwijs ook christelijke opvang vanuit Doomijn aanbieden. Samen zijn we zo een kindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar waar ons christen zijn een belangrijke plek inneemt. Dit delen we graag met u als ouder maar ook met de kinderen. Daarom bidden of zingen we voor het eten en vertellen of lezen we Bijbelverhalen. We willen dan ook graag een verlengstuk zijn van thuis. Om zo voor de kinderen een fijne plek te zijn waar ze herkenning vinden en ruimte om zich te ontwikkelen.

Op het kinderdagverblijf (0-4 jaar) staat de ontwikkeling van uw kind centraal. Bij de allerkleinsten (tot één jaar) houden we het ritme aan van thuis. Vanaf één jaar gaan ze mee in het ritme van de groep. We maken gebruik van dagritme kaarten (piramide methode) en werken we met verschillende thema’s. Hierbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij onderwijs. We volgen de ontwikkeling van de kinderen en delen deze met u tijdens de 10-minuten gesprekken (één keer per jaar). Daarnaast houden we u op de hoogte tijdens de haal- en breng momenten en via het digitale dagboek van uw kind.

Met inzet, zorg en vooral veel creativiteit geven we de kinderen richting en ruimte. Daarbinnen mogen ze zichzelf en de wereld om hen heen ontdekken. Spelenderwijs verkennen de kinderen de wereld. Daarbij staan plezier hebben en genieten voorop!

Wilt u uw kind aanmelden voor christelijke kinderopvang met in de toekomst de doorstroom naar het onderwijs, dan kan dat bij de aanmelding direct geregeld worden (mits er voldoende ruimte is). Voor vragen, neem gerust contact met ons op. Wilt u uw kind aanmelden, klik dan hier.