Welkom!

Welkom op onze website! Wij zijn een christelijk kindcentrum waar ongeveer 225 kinderen genieten van opvang en onderwijs in de leeftijd van 0-13 jaar. Samen zijn wij erop gericht dat kinderen zichzelf en de wereld om zich heen ontdekken en zich ontwikkelen tot wereldwijze kinderen van God. We hebben daarom veel aandacht voor samenwerken, eigenaarschap en het stimuleren van een onderzoekende houding. Dit allemaal graag in goed contact met ouders om zo het beste te zoeken voor elk kind.

Op dit  moment maken we gebruik van een (tijdelijke) huisvesting aan de Overtoom in Stadshagen, achter het winkelcentrum. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een nieuw te bouwen locatie die we in het schooljaar 2019-2020 in gebruik hopen te nemen. Dit nieuwe kindcentrum zal in het gebied De Tippe komen, gelegen tussen Westenholte en Stadshagen.

Op deze site vindt u veel informatie over Kindcentrum het Saffier. Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op of kom langs.

 

Opening nieuw schooljaar 2018 2019


maandag 03 september 2018

De vakantie is weer voorbij. Maandag 3 september begint de school weer. Op dinsdag 4 september is er een opening van het schooljaar in De Fontein, sterrenkrooos 56.


lees meer

Agenda

24 december 2018
  |  
Kerstvakantie tot en met 4 januari
9 januari 2019
  |  
Schoonmaakavond
13 februari 2019
  |  
Open dag
 

Onze naam - het Saffier

Hemelsblauw gesteente. Een Saffier is een kostbare edelsteen, transparant en van goede kwaliteit. Eén van de waardevolste stenen die er zijn. Net zoals de steen zijn alle kinderen op het Saffier kostbaar. Wij willen hen opvang en onderwijs geven, van goede kwaliteit en vanuit christelijke waarden en normen. Daar gaan we met elkaar voor. We hopen dat we met elkaar, hoe verschillend we ook zijn, elkaar laten schitteren, ieder op zijn eigen manier.